maanantai 6. huhtikuuta 2009

vaaleanpunainen valo

vanha uutinen, mut laitan silti tänne. iltalehdestä lauantaina 28.3.2009:

Nuoret kuriin

BRITTILÄINEN lähiökortteli on muuttanut yövalaistuksensa vaaleanpunaiseksi estääkseen rähinöivää nuorisoa kokoontumasta sen alueella. Ratkaisu on osoittautunut tehokkaaksi, koska vaaleanpunainen valo korostaa nuorten finnejä.

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Valolla on voimaa, myös nuorison suhteen. Hieno uutinen!

Anonyymi kirjoitti...

ai-van loistavaa!! ha haa :D

emma kirjoitti...

en kyllä itekään välttämättä viihtyis vaaleenpunasessa valossa, ei se tee kenenkään ihosta kaunista. mitähän alueen asukkaat ajatteli? tunnetaanko seutu nyt possunpunasena seutuna?

Anonyymi kirjoitti...

Englannin päässä oli aikoinaan katuvaloja, joissa maailma muuttui monokromaattiseksi elikkäs ihan mustavalkoiseksi, sano Emma mitä se valo onkaan. Aika vinkeä kokemus opiskelijatytölle, mikä itse asiassa vanhoilla päivillä toistui Olafur Eliassonin teoksessa... ~pirje

emma kirjoitti...

sä varmaan tarkotat natrium-lamppuja? eli niitä katuvaloja, jotka syö värit ja tekee kaikesta kellertävää? sitä ainakin siinä weather projectissa käytettiin. (siis sen eliassonin teoksessa tate modernissa. en ite nähny, mut yks kurssilaisista näytti siitä kuvan.)

samassa vähemmän viehkossa valossa on otettu ne mun jääkuvat.
http://valonpaloa.blogspot.com/2009/03/jaa.html

jos oot se pirje, joka on ottanu ihania kuvia proggiksista, joissa oon ollu, ni voisko joskus saada muutaman kuvan tänne julkastavaks?