tiistai 12. toukokuuta 2009

caillou - swarovski


kaikki kuvat © swarovski crystal palace

taas ei-niin-halpa-mutta-ah-niin-kaunis valaisin.

ronan & erwan bouroullec on vuonna 2007 suunnitellu swarovskille tän caillou valaisimen. siitä löytyy sekä roikkuva että pöytäversio. valonlähteenä on ledit, 8 valasee ylöspäin ja 8 (pöytämalli) / 6 (roikkuva) alaspäin. eli maksimissaan sähkönkulutus on 40W, ei paljon mitään. tää on ladattava valaisin, valasee yhdellä latauksella 8 tuntia. toimii sekä euroopassa että jenkeissä.

ajatuksena on ollu miettiä kristallikruunu uusiks. sen sijaan, et olis monia pieniä kristalleja, tässä on yks jättimäinen. swarovski tekee upeeta lyijykristallia, joka todella kimmeltää valossa. en panis pahakseni, jos tää loistais työpöydällä inspiroimassa mua :-)

caillou löytyy ainakin moss nimisestä upeesta sisustuskaupasta manhattanilta, new york'ista. jos sinnepäin sattuu, niin kannattaa käydä osotteessa 150 greene street. (tän valasimen hinta $ 1.390 eli n. € 1.023...)

linkit:


ps. korjaus vanhaan tekstiin: SAUMA-näyttely elina aallon kauniine better views -pimennysverhoineen on jo ollu helsingissä, designmuseossa, tammikuussa 2008. tää oli menny multa ihan ohi.

2 kommenttia:

veera kirjoitti...

kaunis! diggaan ideasta

emma kirjoitti...

jep, mä myös.