tiistai 5. toukokuuta 2009

characterkuvat © johan warden

maanantaina kaks mun suosikkiblogia, yatzer (vanha suosikki) ja designboom (uus tuttavus, mutta suosikki heti), bloggas samasta aiheesta, eli suomalaisesta firmasta nimeltä character!

character tuo uusiokäyttöön firmojen vanhojen logojen kirjaimet. eli firman nimi on lukenu (erillisillä) kirjaimilla talon seinässä. sit tulee tarve vaihtaa logo. yleensä vanha tavara päätyy kaatikselle. mutta character tulee apuun. ne vaihtaa neonputkien tilalle ledit ja myy kirjaimet yksittäin eteenpäin.

muistan joskus vuonna yks ja kaks, ku zodiakilla (uuden tanssin keskus kaapelitehtaalla helsingissä) oli aulassaan nokian(?) vanha N, tietysti käännettynä. ne oli laittanu tavalliset loisteputket sisälle. musta idea ja toteutus oli nerokkaan yksinkertanen ja kaunis, niin ku parhaat ideat usein on.

mutta nyt character tuo saman jutun muittenkin ulottuville. nettikaupasta voi käydä kattelemassa vaihtoehtoja. ja jos mieleistä ei löydy, voi tehdä varauksen ja ne pitää silmällä ja ilmottaa, ku haluttu kirjain/numero on saatavilla. värivaihtoehtoja on useita. tuotteet sopii sekä sisälle että ulos (IP23, eli sadevedenkestävä).

ps. mä voisin ottaa ton pikku-e:n (patinoitu) ja Elisa vois olla E (komea). nää on tosiaan henkilökohtasia!

pps. mä ootan elisan seuraavaa kirjotusta, ku pikkulaps joululahjaa...

linkit:
www.armasdesign.fi - myy näitä, kauppa vuorimiehenkadulla helsingissä

3 kommenttia:

veeris kirjoitti...

täähän oli mainio idea, loistotuotteita!
ja joo, sä oot ihan toi pieni "e".

Elisa kirjoitti...

Joo, tottakai mä olen iso E. Aivan mainio idea characterilla, kiitos Emma tästä.

emma kirjoitti...

jesh, eikö vain veeris.
elisa, kiva, et säkin diggasit.