keskiviikko 13. toukokuuta 2009

confetti - front


confetti, kuva © front

camouflage, kuva © front

olin ettimässä camouflage-valaisimesta kuvaa (varjot, varjot), kun törmäsin tähän peilipalloista tehtyyn confetti-kattokruunuun.

sekä camouflagen että confetti'n (molemmat 2007) on suunnitellu ruotsalainen front, jonka muodostaa 4 naista. ne on suunnitellu mm. moroso'lle ja moooi'lle. niitten muutkin duunit ehdottomasti tsekkamisen arvosia.

elisa ja mä ollaan aikasemmin kirjoteltu valosta ja varjosta, miten tärkeitä ne on toisilleen. no, valo ja heijastukset on musta myös huikee yhdistelmä. ajatelkaa vaikka veden kimmellystä auringon valossa, kaunista ja jotenkin niin perusjuttu. heijastuksia käytetään vaan vielä harvemmin hyväks, ku varjoja. kristallikruunuissa (elisan esimerkkejä) lähinnä (ja edellisen jutun caillou-valaisimessa).

tossa confetti'ssa on valonlähteenä 5*20W halogeenilamput. valaisimen korkeus 90cm, Ø 70cm. valmistaja bsweden. hinta möbelvärlden.se'ssä SEK 33.500 eli n. € 3.150. (miten mä onnistunkin löytää noin kalliita juttuja. luulin tosissani, et tää olis ollu halpa...)

linkit:
www.frontdesign.se/portfolio.htm - ilmeisesti vanhat sivut, mut sieltäkin löytyy kiinnostavia juttuja

edit: camouflage'n valmistaja on zero. siitä löytyy kaks kokoo, Ø 50cm ja Ø 80cm. pienempi SEK 13.000 ja isompi SEK 23.890 (husmusen'iltä napatut hintatiedot). tosin just löysin sivuston, jolla isompaa myydään hintaan SEK 15.114!ps. ihana ystäväni hanna kirjottaa muutamaakin blogia. kirjotukset on hauskoja, vaikka aiheena on välillä juokseminen. uskokoon, ken tahtoo, mut lukemalla sen voi itekin todeta. nauru pidentää ikää!

2 kommenttia:

ruotsitar kirjoitti...

ai nää oli ruotsalaisia, ilmankos tunnistin ton camouflagen, sitä on nähny vähän siellä täällä. löysitkö siitä hintaa (mä en)?

emma kirjoitti...

lisäsin camouflage'inkin hintatiedot juttuun.