maanantai 4. toukokuuta 2009

euroluce & elisaoho, elisa on ehtivä! eilen lähetin sille kutsun vierailijabloggaajaks, ja nyt siltä on jo tullu teksti. se mimmi saa asioita aikaseks. jee!

valotan vähän taustaa. (pun intended.)

milanossa oli 22.-27.4.2009 suuret vuosittaiset huonekalumessut, salone internazionale del mobile. ainakin mun tietojen mukaan ne on suurimmat ja kauneimmat alan messut. osa messuja on pyhitetty valolle, valo-osuuden nimi on euroluce. en oo ikinä käyny siellä, oon vaan lukenu lehdistä. haluisin kyllä kovasti ja yritän ens vuonna järjestää itteni sinne. siellä esitellään tärkeimmät uudet ideat, joista sit voi pitkin vuotta lukee lehdistä. nopeimmat blogit, esim. designboom on jo asiasta kirjottanu. tosin koko messuista, ei pelkästään valosta, tai ainakaan en oo sellasta blogia löytäny.

oon taik:in täydennyskoulutuksessa kurssilla nimeltä valon arkkitehtuuri. kurssi keskittyy valon käyttöön sisä- ja ulkotiloissa. meitä on 13 kurssilla: sisustajia, sähkösuunnittelijoita sekä yks maisema-arkkitehti ja yks taiteilija. loistavaa porukkaa. joutuu tosissaan tsemppaa, ettei tuntis itteensä ihan tumpeloks.

yks näistä meidän kurssilaisista, elisa partti, kävi siellä euroluce'ssa. vaikka olinkin kateudesta vihreenä, kulki ajatus kuitenkin sen verran, et tajusin pyytää sitä tänne vierailijaks. ja elisa suostu! eli tänne tulee ainutkertasta ensikäden tietoo. yay!

elisa on nuori (ja toimelias, niin ku huomattiin) mimmi, joka on ehtiny suorittaa sisustussuunnittelijan tutkinnon (SI) ja omistaa valaistusalan erikoisliikkeen, valosilmän, mikkelissä. juttu luistaa ja älyä sekä näkemystä riittää, ihan mahtavaa. parempaa vierailijaa saa hakee. (saa ilmottautua, jos haluu mukaan tiimibloggaamiseen!)

linkit:
www.cosmit.it/tool/home.php?s=0,2,67,71,75 - salone del internazionale del mobile

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Noh noh, nyt ihan nolottaa kun tolla tavalla kehutaan. Suomalaiset ei osaa ottaa vastaan kehuja :)

emma kirjoitti...

silkkaa faktaa, elisaiseni :-)