torstai 15. lokakuuta 2009

yk:n ilmastokokous kööpenhaminassa 7.12.2009Join the call for a global climate deal at TckTckTck.org


tänään on blog action day. se on jokavuotinen tapahtuma, jonka teema vaihtelee. tarkotus on herättää keskustelua tärkeistä, koko maailmaa koskevista aiheista. tän vuoden aiheena on yk:n ilmastokokous köpiksessä joulukuun alussa. eli köpiksen sopimuksesta on tarkotus tulla seuraava "kioton sopimus". toivottavasti vaan paljon parempi!


tcktcktck on organisaatio, joka yrittää herätellä päättäjiä huomaamaan ihmisten hätää ympäristön tilasta. yhteisiä sopimuksia kaivataan kipeesti! niitten sivuilta voi lueskella aiheesta lisää. sieltä löytyy myös ladattavaa materiaaleia, mm. yks biisi.
ps. olin ajatellu kirjottavani erityisesti valosta ja energiankulutuksesta, mut se on vähän turhan iso aihe yhdelle bloggaajalle. pelkkä alustavan tekstin teko vei tuntikaupalla aikaa... ehkä joku toinen päivä.


edit: se biisi, eli uus versio "beds are burning"istä löytyy time for climate justice:n sivuilta. koko homman suojelijana toimii yk:n pääsihteeri kofi annan. toimi nyt ja klikkaa allaolevaa linkkiä! jos vielä lataat biisin, ni oot mukana tukemassa ilmastotyötä. helppoo, ku heinän teko :-)


www.timeforclimatejustice.org


Ei kommentteja: