keskiviikko 9. joulukuuta 2009

architecture iPhone'ille
oi, iphoneille on tarjolla ohjelma nimeltä architecture. sitä voi käyttää ilmaseks 3 vrk, sit pitää joko maksaa € 2,99 tai vaan käyttää perusselausominaisuuksia (en tie vielä mitä jää pois, just latasin).


kokeilin sisätiloissa, ja silti se löys mun paikan varsin tarkasti (300 ja 500 m tarkkuudella). sit löytyy lähellä olevat arkkitehtoonisesti merkittävät 1900- & 2000-luvun rakennukset (en tie, kenen lista merkittävyydestä on tän takana). tai sit voi selata kaupungin tai arkkitehdin mukaan. rakennuksista on pari kuvaa, perustiedot, osote ja nettiosote sekä kartta.


ulkomailla voi selata ilman nettiä (eli ilman kallista data roamingia), kaikki tiedot (paitsi kartat) on ohjelman muistissa. musta tää on ihan huippu! enää ei tartte kanniskella matkaoppaita mukana. (hm, vaikka tuskin mä wallpapereistäni luovun.) no, välillä tulee tilanne, et hei, mikä toi rakennus oli, olipa kaunis. nyt sen voi tsekata heti. tai et hetkinen, missä se ja se oikein on. iphone on korvaamaton! (ja valitettavasti tää ei oo maksettu mainos :-) )


itunes.apple.com/app/architecture (täältä voi ladata ohjelman)
www.makayama.com/architecture (ohjelman kehittäjän sivut)


Ei kommentteja: