perjantai 19. helmikuuta 2010

archdaily

silkkaa arkkitehtuuria löytyy archdaily'n sivuilta.


http://www.archdaily.com/


mä pidän rakennuksista. musta on ihana selata arkkitehtuurikirjoja ja aina matkustaessa mun on pakko päästä tsekkaa ainakin pari eri rakennusta. no, archdaily auttaa tässä. joka päivä on 5-10 uutta rakennusta esittelyssä. osa on suunnitelmia ja osa toteutuneita juttuja, enimmäkseen isoja (pilvenpiirtäjiä, stadioneita jne.)


miks just archdaily on musta mahtava, on niitten kuvatarjonta. melkein joka jutusta löytyy mallinnokset (tai valokuvat, jos on jo toteutettu kohde), pohjakuvat, leikkauskuvat ja sijotus maastoon. tässä esimerkki ja tässä. (näissä siis kiehtoo kuvat, ei välttämättä ite rakennukset.) (kuvat saa klikattua suuremmiks.)


on siellä välillä vähän pienempiäkin kohteita. tässä teekauppa köpiksessä. omakotitalo buenos airesin lähellä (auringon tulokulmia on mietitty urakalla). kerrostaloasunto (ylin kerros) nantesissa (mä haluun kans uima-altaan meille!).


tähän päättyy nettisivujen esittelyt. (ellen jaksa tehä vielä yhtä design/sisustussivuista.) näitä voi sit lueskella samalla, ku hytisee peiton alla pakkasta paossa... mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: